Gr | En

Πίσω στα Post

Εικονική περιήγηση (Virtual tour)

Εικονική περιήγηση (Virtual tour) Η Εικονική Περιήγηση, γνωστή και ως Virtual Tour, είναι μια τεχνολογική διαδικασία που επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν ψηφιακά διάφορα μέρη, τοπία, κτίρια ή ακόμα και εκθέσεις χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται φυσικά εκεί. Συνήθως, η εικονική περιήγηση γίνεται μέσω υπολογιστή, smartphone ή tablet.

Τι μπορείτε να κάνετε στην εικονική περιήγηση

Οι εικονικές περιηγήσεις μπορούν να είναι διαδραστικές, επιτρέποντας στον χρήστη να κινηθεί γύρω από τον ψηφιακό χώρο, να εξερευνήσει διάφορα δωμάτια ή τοπία και να αλληλεπιδράσει με στοιχεία που βρίσκονται εκεί. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει πληροφορίες σε μορφή κειμένου, εικόνων ή ακόμα και βίντεο, παρέχοντας ένα πλούσιο και ενδιαφέροντα περιεχόμενο.



Η δύναμη προβολής με 360° εικονικές περιηγήσεις είναι διπλάσια σε σχέση με τους υπόλοιπους τρόπους μέσω του internet

24%

Φωτογραφίες

37%

Φωτογραφίες & Video

48% x 2

Φωτογραφίες & Video σε Virtual Tour

Που χρησιμοποιείται η εικονική περιήγηση

Οι τομείς όπου χρησιμοποιείται η εικονική περιήγηση είναι πολλοί και ποικίλοι, συμπεριλαμβανομένων των τουριστικών προορισμών, μουσείων, ακινήτων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και πολλών άλλων. Επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν μια ρεαλιστική εμπειρία εξερεύνησης από την άνεση του σπιτιού τους ή από οποιοδήποτε άλλο μέρος με σύνδεση στο διαδίκτυο.







Η δύναμη προβολής με 360° εικονικές περιηγήσεις είναι διπλάσια σε σχέση με τους υπόλοιπους τρόπους μέσω του internet